Na prijetni lokaciji v Žejah pri Naklem so vojaški gorniki prvič pripravili družabno srečanje, ki se ga je udeležilo skoraj osemdeset članov in podpornikov združenja. Prijetno druženje je popestrilo tudi "strokovno tekmovanje" ekip vojaških gornikov in članov pevskega zbora GORŠČAKI iz poznavanja in uporabe vrvi, na katerem za zanesljivo zmagali slednji. Naši pevci so bili prav tako premočni pri vlečenju vrvi, ampak zmaga je vseeno ostala doma! Saj smo vsi člani združenja, mar ne?!


Kot je v krajšem pozdravnem nagovoru poudaril sekretar ZSČ brigadir Martin Jugovec, je namen in pomen takšnih srečanj, da se člani srečujejo in angažirajo na samo na strokovnih aktivnostih združenja, ampak tudi na bolj sproščenih in družabnih, kar članstvo še bolj povezuje in združuje.


Za odlično uspelo srečanje so še posebej zaslužne naše članice, ki so pripravile odlične sladice, požrtvovalno pomagale " glavnemu kuharju" Stanetu Sovi pri pripravi odlične hrane, pa neumornemu Janezu Kavarju, ki je pripravil zabavni del srečanja, ter vsem ostalim, ki so kakor koli sodelovali pri pripravi srečanja. Hvala vsem!


Bilo je zares prijetno, zato se ponovno srečamo v naslednjem letu in še v večjem številu!

 

Vremenska pratika

za leto 2024

Vabimo vas, da si ogledate vremensko pratiko za 2024, ki jo je kot že nekaj let do sedaj pripravil naš član mag. Dušan Kaplan.

PREBERITE VEČ...

KOLEDAR AKTIVNOSTI

za leto 2024

 

PREBERITE VEČ...

POSTANI

NAŠ ČLAN

 

PREBERITE VEČ...

Združenje vojaških gornikov Slovenije

 Vojašnica Boštjana Kekca

     Bohinjska Bela 153

     4263 Bohinjska Bela

PREDSEDNIK:

Tomaž Žbogar

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

SEKRETAR:

Anton Vavroš

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

© 2024 Združenje vojaških gornikov Slovenije. Vse pravice pridržane.