Skoraj šestdeset članov Združenja vojaških gornikov Slovenije se je udeležilo tradicionalnega prednovoletnega srečanja, ki smo ga tokrat pripravili v »Gostišču pri Slavki« v Podbrezjah. Prijetno druženje se je začelo s pozdravnim nagovorom in voščilom predsednika ZVGS ter se nadaljevalo s srečelovom, ki ga je pripravil Boštjan Blaznik. Pomembno je poudariti, da je vsaka srečka zadela in da so udeleženci dobili »Gorenjcem prijazne srečke«, kar pomeni, da so bile zastonj!

 

Sledilo je še ugibanje glede teže glavne nagrade, ki je zahtevalo kar veliko domišljije. Precej je bilo ugibanja in različnih »strokovnih teorij«, ampak na koncu je nagrada le prišla v prave roke. Za prijetno razpoloženje so poskrbeli neutrudna harmonikarja in kitarist, ob zaključku srečanja pa so zapeli še Gorščaki.

 

Preživeli smo prijeten večer, za kar gre posebna zahvala neumorni Darji Mulej, ki ji je prizadevno pomagal tudi Stane Sova.

 

Vremenska pratika

za leto 2024

Vabimo vas, da si ogledate vremensko pratiko za 2024, ki jo je kot že nekaj let do sedaj pripravil naš član mag. Dušan Kaplan.

PREBERITE VEČ...

KOLEDAR AKTIVNOSTI

za leto 2024

 

PREBERITE VEČ...

POSTANI

NAŠ ČLAN

 

PREBERITE VEČ...

Združenje vojaških gornikov Slovenije

 Vojašnica Boštjana Kekca

     Bohinjska Bela 153

     4263 Bohinjska Bela

PREDSEDNIK:

Tomaž Žbogar

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

SEKRETAR:

Anton Vavroš

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

© 2024 Združenje vojaških gornikov Slovenije. Vse pravice pridržane.