Prav v času, ko je delovanje številnih društev in združenj praktično povsem zamrlo, pa je nekaj naših članov prejelo visoka priznanja za njihovo večletno uspešno delo in prizadevanja na različnih interesnih področjih.

 

Tako je naš častni član Janez Kavar na sedežu PZS prejel priznanje vodstva za posebne dosežke v letu 2020, častni znak PZS, in sicer za celovit prispevek k razvoju slovenskega planinstva, gorskega reševanja in konstruktivnega sodelovanja s SV ter za dosežke na področju publicistične dejavnosti pri bogatenju slovenske gorniške zgodovine.

 

Pomembno priznanje CZ zlati znak za leto 2021 je za prizadevno in uspešno delo v GRS prejel tudi naš ustanovni član Elemir Zrim. Priznanje mu je bilo podeljeno na slovesnosti 18. marca 2021 v Tržiču.

 

Tudi med dobitniki priznaj ZSČ za leto 2020 je prav tako nekaj naših članov, ki so si nagrade prislužili za večletno uspešno in prizadevno sodelovanje v zvezi.

 

Iskrene čestitke vsem prejemnikom priznanj!

 

Vremenska pratika

za leto 2023

Vabimo vas, da si ogledate vremensko pratiko za 2023, ki jo je kot že nekaj let do sedaj pripravil naš član mag. Dušan Kaplan.

PREBERITE VEČ...

KOLEDAR AKTIVNOSTI

za leto 2023

 

PREBERITE VEČ...

POSTANI

NAŠ ČLAN

 

PREBERITE VEČ...

Združenje vojaških gornikov Slovenije

 Vojašnica Boštjana Kekca

     Bohinjska Bela 153

     4263 Bohinjska Bela

 info@zvgs.si

PREDSEDNIK:

Tomaž Žbogar

 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

SEKRETAR:

Anton Vavroš

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

© 2023 Združenje vojaških gornikov Slovenije. Vse pravice pridržane.